EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Nagyot durrant ősszel a TV2

Rengeteg új és színes műsorral indít ősszel a TV2. Hétköznap esténként az Ázsia Expressz 2. kaland realityt, valamint a Kapd el, ha tudsz! kvízshow-t láthatják a nézők. Vasárnaponként pedig elindul a vadonatúj Sztárban Sztár leszek! 

Augusztus 26-tól, hétköznap esténként, a várva várt Ázsia Expressz második évadát láthatják majd a nézők Ördög Nóra vezetésével. Az egzotikus kalandrealityben heteken át, több ezer kilométeren és rengeteg kihíváson át menetelnek majd a párosok, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu tesvérek, Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel, Hódi Pamela és Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta és Meggyes Dávid a 10 millió forintos fődíjért. Ázsia gyönyörű és kalandos tájai után pedig Kasza Tibi Kapd el, ha tudsz! kvízshow-ja látható majd 20.55-től a TV2-n.


Hétvégén sem marad el a szórakoztatás. Szeptember 1-től vasárnap 18.55-től a megújult Sztárban Sztár leszek! tehetségkutató show-műsor veszi kezdetét, ahol a négy zsűritag, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci segíti majd a versenyzőket a győzelemhez. A házigazda Tilla lesz.

A csatorna színes kínálata többek között Majka, Nyomd a gombot tesó! gameshow-jával, valamint a Catch! – Úgyis utolérlek! szórakoztató sportvetélkedővel tovább bővül majd az ősz folyamán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.