2019. szeptember 16., hétfő
Edit

PR

Nászutat kapart Diána és László

Diána és László öt év után június 15-én mondta ki a boldogító igent. Az esküvőt követően  Horvátországba készültek néhány napos nászútra. Fortuna azonban közbeszólt: a nászajándékba kapott Sok Szeretettel  sorsjegyen 1 millió forintot nyertek, amiből emlékezetes mézeshetet tölthettek luxuskörülmények között a mesés Mallorcán.

Mint levelükből kiderült, Diána és László 2014 őszén ismerkedtek meg az egyetemen. Azonnal egymásba szerettek, és az első pillanattól kezdve tudták: együtt akarják leélni az életüket. – Amikor megláttam Diát a közgazdaságórán, azonnal megtetszett. Két hónapba telt, mire el mertem őt hívni egy randira – kezdte a 28 éves László, aki kapcsolatuk második évfordulóján tette fel a nagy kérdést szerelmének.


– Bevallom őszintén, én már fél év után arra vártam, hogy mikor kéri meg a kezemet. Minden karácsonykor, születésnapon, évfordulón vártam a gyűrűt, de utólag belegondolva, minden így volt jó. Laci elvitt vacsorázni, majd felmentünk a Citadellához, ahol megtörtént a lánykérés. Csodálatos és emlékezetes pillanat volt – folytatta a 27 éves Diána.

A szerelmesek a tanulmányaik befejeztével szorgosan elkezdtek gyűjteni a nagy napra. Az álomesküvőre idén június 15-én került sor egy vidéki fogadóban. – Életünk legszebb és legtökéletesebb napja volt, minden úgy sikerült, ahogy elképzeltük. A 100 fős vendégsereg a nászajándékok mellett egy-egy sorsjegyet is ajándékozott nekünk. Mindig is szerettünk játszani, rendszeresen lottózunk, ezért is gondoltuk, milyen jópofa ötlet, ha életünk legfontosabb napján erre is sor kerül. A hajnalig tartó bulit kipihenve, másnap el is kezdtük serényen kapargatni a jegyeket.


Az ifjú párt hatalmas meglepetés érte, mikor lekaparta a Sok Szeretettel nevezetű sorsjegyet.

– 150 darab sorsjegyet kaptunk. Nagyjából a felén már túl voltunk, amikor észrevettem, hogy a szabályzatban leírtak szerint egy sorban két egyforma szimbólum jött ki. Felkiáltottam a páromnak, aki odaszaladt hozzám. Izgatottan közösen kezdtük el kaparni a Nyeremény feliratot, ami alatt 1 millió forint volt. Annyira megörültünk, hogy egymás nyakába borulva ugráltunk a szoba közepén. Még most is kiráz a hideg, ha rá gondolok – emlékezett vissza Dia. A házaspár egy héttel később már az utazási irodában tervezgette a nászútját.

– Az esküvő költségei miatt egy néhány napos nászútra volt csak lehetőségünk Horvátországba. A nyereménynek köszönhetően azonban az egyik nagy vágyunk teljesült, mert így Mallorcán tölthettük a mézesheteink egy részét. Régi vágyunk volt eljutni egy egzotikus szigetre, ami most teljesült. A feleségem még sose ült repülőn, így számára még nagyobb volt az öröm. Csodálatos környezetben, luxuskörülmények között pihentünk egy hétig. Rengeteg szép helyen jártunk, megismerkedtünk a spanyol gasztronómiával, és megtanultunk flamencózni is. Nem tudok elég hálás lenni ezekért a felejthetetlen élményekért – zárta sorait László.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  A zeneművészet és a szabadtéri koncertek szerelmeseinek kedvezett idén is az MVM Zrt. hagyományos jótékonysági koncertjével, az MVM ZENERGIÁval. A Szent István Bazilika előtt megrendezett eseményen világsztárokkal, illetve a komoly- és könnyűzene fúziójaként újragondolt darabokkal találkozhatott a több ezer érdeklődő.

 • Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  A Szerencsejáték Zrt. idén is hatalmas bulival készül a Hősök terén. A tavalyi Sting- és Shaggy-fellépés után idén szeptember 28-án ingyenes Bryan Adams Szuperkoncerttel ünnepelhetjük meg a Skandináv lottó huszadik születésnapját.

 • Téged is vár Lola kicsi konyhája!

  Téged is vár Lola kicsi konyhája!

  Lola úgy érzi, a konyha nem csak a főzésre alkalmas, de szerinte remek hely egy kiadós beszélgetésre is, miközben ő az étel elkészítésével foglalatoskodik.