EUR: 329,40 Ft
CHF: 302,90 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Ők a legértékesebb magyar sztárok

Hatodik alkalommal készült el a Forbes magazin listája a legértékesebb hazai sztárokról. A szakértők a közösségimédia-aktivitást és követőszámot, az elmúlt évben felmutatott teljesítményt, valamint az előfordulási arányt vizsgálták a hírekben és a címlapokon egyaránt. Ezek alapján állították össze a top 25-ös rangsort. 

MTI Fotó: Kovács Tamás

Hosszú Katinka többszörös olimpia és világbajnok úszó idén is a megérdemelt első helyen végzett.


Ördög Nóra fotó: TV2

Ördög Nóra népszerűsége évek óta töretlen. A műsorvezető az első celeblista óta nem csúszott lejjebb a hatodik helynél, idén a második helyen végzett.

fotó: TV2

Majka műsorvezetőként és zenészként egyaránt sikeres, így nem meglepő, hogy övé a dobogó harmadik helye.

Sebestyén Balázs
Fotó: Mészáros Diána

Sebestyén Balázs is évről évre előkelő helyen végez a ranglistán, idén a negyedik lett.

Akik először szerepelnek a listán: Borbás Marcsi először szerepel a legértékesebb sztárok között, és máris a hatodik helyen végzett. Új név még Dobó Kata és Király Viktor is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.