2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Hódmezővásárhely

Óriáshalakra vadásznak

A pecázás egyik különleges formájával, nagyponty horgászattal foglalkozik a CFB Vásárhely Team, amely a közelmúltban, a negyedik helyezést érte el egy európai hírű versenyen, Háromfán. Az ötfős csapat folyamatosan hódol a szenvedélyének, mely azt jelenti, hogy 10 kiló feletti pontyokra horgásznak vadvizeken. Olyan helyeken próbálkoznak, ahol nincs haltelepítés, hanem csak őshonos, saját szaporulattal találkoznak.  A CFB egyedülálló Hódmezővásárhelyen, ugyanis a városban, versenyszerűen, csak ők űzik az egyébként egyre népszerűbb nagyponty horgászatot.  A „Fogd meg és engedd vissza!” elvet vallják, azaz a mérés és a fotók elkészítése után visszaengedik a kopoltyúsokat a vízbe.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.