2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Örökbe fogadna Németh Kristóf

Mindig is nagy családra vágyott Németh Kristóf, akinek előző házasságából már van egy tizenegy éves fia, az év végén pedig második feleségétől, Szikriszt Zitától is gyermeke születik. A színész azonban nem áll meg két lurkónál, azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben örökbe fogad.

Fotó: Cser Dániel

„Világéletemben nagy családot szerettem volna, mert van egy ilyen romantikus vágyam, hogyha mi már elmegyünk, akkor többen legyenek itt a családból, mint amennyien távoztak” – kezdte a Családvarázs legfrissebb epizódjában Németh Kristóf.


„Életem legboldogabb időszaka is akkor indult el, amikor apa lettem. (…) Biztos jó példa volt, hogy én késői gyerek vagyok, apám ugyanis ötvenhat éves volt, amikor megszülettem, de mégis megérthette a pályám elindulását, nagy boldogságaimat, házasságomat, a gyermek születését, hisz Lócival még ismerhették egymást” – árulta el a színész, aki saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú apa, dorgálás helyett igyekszik inkább példát mutatni.

„Ritkán kell keménykedő apának lennem, ez nem a szavakon múlik. (…) A végső szót persze mindig én mondom ki, de egyébként egyenlő jogaink vannak. A mi életünk nagyon pajkos és nagyon vidám, humorral átitatott. Édesanyám jó pár éve egy végzetes veszélyes sztrók után a világ legboldogabb embere, nagymamája, és édesanyja. A felségem egy csodatündér, akivel nagyon harmonikus az élet, ha pedig nehézségek vannak, a legjobb társ minden tekintetben” – áradozott Kristóf, aki hálás azért, hogy jó körülmények között él, és hogy negyven fölött is makkegészséges, éppen ezért az örökbefogadástól sem zárkózik el.


„Könnyen el tudok képzelni még több gyerkőcöt is. Szerencsés vagyok, hogy a Jóisten a tenyerén hordoz, és tudunk olyan életszínvonalat megteremteni, hogy a családunk szépen éljen. Így még az örökbefogadás gondolatával is eljátszottunk” – tette hozzá.

(Instagram)

 

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.