2019. szeptember 20., péntek
Friderika

PR

Öttusa Világfesztivál Budapesten

2019-ben a világon először Felnőtt Öttusa-világbajnokságnak és Laser Run Világbajnokságnak ad otthont Budapest szeptember 2. és 8. között a Kincsem Parkban.

Több mint tíz év után újra a magyar fővárosban szurkolhatunk öttusázóinknak. A fő eseménnyel párhuzamosan az öttusa utolsó számából álló Laser Run Világbajnokság is helyet kap idén a Kincsem Parkban, amely mellett gyerekprogramok, bárki által kipróbálható lézerlövészet és kiállítás színesíti.


Az olimpiai kvalifikációs vb-t – és vele párhuzamosan a laser run (lövészetes futás) vb-t 2-től 5-ig, azaz hétfőtől csütörtökig ezer forintos, úgynevezett sétáló jeggyel lehet majd látogatni a Kincsem Park területén, míg 6-tól 8-ig, azaz péntektől vasárnapig 3000, illetve 4500 forintért válthatunk belépőt. A gyerekek hétéves kor alatt ingyen nézhetik meg a versenyeket.

A vb első két napján a női és a férfi váltóra kerül sor, majd a hagyományos versenyek selejtezői következnek. Pénteken lesz a női döntő, szombaton a férfi finálé, vasárnap pedig a vegyes váltó.


Az idei világbajnokság az első, melyen együtt rendezik az öttusa és a laser run versenyeit is. Az érdeklődőket kiegészítő programok is várják, így bárki kipróbálhatja a lézerlövészetet, lesz öttusa-kiállítás, a gyerekek pedig játékos formában kaphatnak bepillantást a sportág kulisszái mögé.

Az eseménnyel kapcsolatban további hasznos információkat, interjúkat a sportolókkal az Öttusa-világbajnokság és Laser Run Világbajnokság hivatalos oldalán talál, a belépőkhöz pedig a www.jegy.hu oldalon keresztül lehet hozzájutni.

Szurkoljunk együtt a magyar öttusázóknak és legyen részese a fesztiválnak!

A cikk támogatója a budapesti Öttusa Világbajnokság és Laserrun Világbajnokság szervezői a Nemzeti Sportügynökség és a Magyar Öttusa Szövetség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Örömében majd kiugrott a bőréből Gyöngyi, amikor megtudta, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottó-különsorsolásán egy autót nyert. Ahogy a nyugdíjas asszony levelében elmesélte, örömében átszaladt a szomszédasszonyhoz, hogy csípje meg, nem álmodik-e.

 • Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  A zeneművészet és a szabadtéri koncertek szerelmeseinek kedvezett idén is az MVM Zrt. hagyományos jótékonysági koncertjével, az MVM ZENERGIÁval. A Szent István Bazilika előtt megrendezett eseményen világsztárokkal, illetve a komoly- és könnyűzene fúziójaként újragondolt darabokkal találkozhatott a több ezer érdeklődő.

 • Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  A Szerencsejáték Zrt. idén is hatalmas bulival készül a Hősök terén. A tavalyi Sting- és Shaggy-fellépés után idén szeptember 28-án ingyenes Bryan Adams Szuperkoncerttel ünnepelhetjük meg a Skandináv lottó huszadik születésnapját.