2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Peller Károly: Nem visel meg a korom

Peller Károly májusban töltötte a negyedik x-et. A kerek évforduló alkalmából önálló esttel készült, ahol kedvenc dalai éneklése mellett a nézőkkel együtt összegezte az eddig elért sikereit. A színész a Lokálnak pedig elárulta, hogyan viszonyul most a korához, és mik a tervei a következő negyven évre. 

 

Peller Károlynak igazán mozgalmasan telik a nyár. Tele van fellépésekkel, amik közül az egyik legfontosabb a Budavári Palotakoncertek lesz, amit ma és holnap is megrendeznek az Oroszlános udvarban. – Ez az operett műfajának nyári ünnepe, amit immáron hetedik éve nagy érdeklődés övez. Én az állandó partneremmel, Oszvald Marikával lépek majd színpadra, ami már önmagában is izgalmas, hiszen autóbalesete óta, először láthatja majd őt a közönség. Örülök, hogy én lehetek mellette. Június óta folynak már a tánc-, és énekpróbák. A koncerttel záródik az idei évadom, ezért közvetlen utána elutazom nyaralni. A barátaimmal készülünk Korzikára, ahol tényleg minden csak a pihenésről fog szólni – mondta Peller Károly, aki az elmúlt hetekben a várpalotai Országos Musical és Operett kurzuson tanárként is remekelt.


Károly és Marika idén is együtt lépnek majd színpadra
fotó: Operezttszínház

A Budapesti Operettszínház színésze idén töltötte a negyedik x-et, ami alkalmából, önálló estjéből, a #Peller 40-ből több előadást is tartott. – Nagyon jól sikerültek a koncertek. A különlegessége az volt, hogy a nézők egy teljesen új oldalamat ismerhették meg. A megszokott operettek helyett, a kedvenc pop és musical slágereimet hallhatták tőlem. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak. Az éneklés mellett pedig egy kis beszélgetésre is sor került, így a közönséggel együtt összegeztük az elmúlt negyven évemet. Ez volt számomra a legnagyobb ajándék – mosolyodott el Károly, aki azt is elárulta: miként viszonyul a korához.

– Egyáltalán nem visel meg, hogy már néggyel kezdődik az éveim száma. Valószínűleg azért nem éltem meg tragikusan a kerek szülinapot, mert elégedett vagyok azzal, ahol most tart az életem. Van egy szerető családom, igaz barátaim, és egy olyan munkám, amire mindig is vágytam. A közönség mérhetetlen szeretete már csak hab a tortán. A következő negyven évben pedig szeretném, ha körülöttem minden így is maradna – zárta sorait Károly.


További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.