EUR: 331,54 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Rátonyi Kriszta hálás az exének

/Fotó: Cser Dániel

Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett. Kamaszként zavarták a szeplői és a vöröses haja, amit végül az első nagy szerelmének köszönhetően sikerült elfogadnia.

Rátonyi Kriszta évek óta ül a Balatoni nyár műsorvezetői székében, munkájába azonban mégsem fásult bele, sőt, mint mondja, minden adás egy újabb meglepetést tartogat. – Imádom ezt a műsort! Színes, érdekes és interaktív, mindig történik valami váratlan és izgalmas. Egyre jobban tudom ezeket a helyzeteket kezelni, idén is rengeteget tanultam – mondta a Lokálnak a Duna Televízió műsorvezetője, aki a munkája mellett a magánéletében is egyre magabiztosabb.


– Szerintem egy nőnek harminc éves kora körül jön a legszebb időszaka. Én most huszonnyolc vagyok, és valóban sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint mondjuk húsz évesen. Gátlásos és önbizalomhiányos tini voltam, amin az sem segített, hogy a legjobb barátnőm gyakorlatilag egy szupermodelltesttel megáldott tejfölszőke hajú lány volt. Zavart a magasságom, a szeplőim és a vöröses hajam. Ha bántottak, nem tudtam megvédeni magam, időbe telt, mire megtanultam kiállni magamért – magyarázta Kriszta, aki végül megbékélt önmagával, ehhez azonban az első nagy szerelme segítsége is kellett.

– Rengeteg időt töltöttünk együtt, úgy érzem, hogy ő nagyon sokat  tett hozzá az önbizalmamhoz. Elkezdtem magamban meglátni a szépet, amiért örökké hálás leszek neki – tette hozzá a tévés, akit amikor aktuális szerelmi életéről kérdeztünk, csak sejtelmesen mosolygott.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek