EUR: 325,42 Ft
CHF: 299,62 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Saját pólójával haknizott a tévében Berki

Ismét az ATV vendége volt Berki Krisztián hivatásos celeb és főpolgármester-jelölt, aki legutóbb kiviharzott a csatorna stúdiójából. Most hasonló jelenetekre nem került sor, de Berki saját nevével ellátott pólóját azért előhúzta a beszélgetés elején, és odaadta Kárász Róbert műsorvezetőnek.

A beszélgetésből kiderült, hogy Berki augusztus 13-án hirdeti meg főpolgármesteri programját, addig azonban „kampánystratégiai okokból” egyetlen szót sem mond róla. A celeb nagyon magabiztos volt. Arra a kérdésre, hogy kik finanszírozzák a kampányát, Berki Krisztián azt válaszolta: nem a pénz fontos, hanem a siker. A kampányomat barátaim, vállalkozók finanszírozzák – tette hozzá. Kárász Róbert műsorvezető azon kérdésére, hogy miben hisznek, akik támogatják, a főpolgármester-.jelölt azt válaszolta: „bennem, Róbert, bennem”.


Mint ismert Berki Krisztián színre lépésével tovább folytatódott az ellenzéki roncsderbi, így a parkolási botrányairól elhíresült Karácsony Gergely, a liberális Sermer Ádám és a nagyszájú megmondóember Puzsér Róberttel együtt már négyen pályáznak Tarlós István főpolgármester székére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny

    Ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny

    Nem csak fizikai, hanem ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny, amelynek lebontása a Szovjetuniótól való elszakadás első mozzanata volt – mondta Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

  • Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

    Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

    A migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának több célja is van. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, hogy a migrációpárti erők célja egyrészt az olasz kormány nyomás alá helyezése, másrészt az is, hogy az európai országok mihamarabb befogadják és valamifajta automatizmus alapján osszák szét az érkezőket.