EUR: 327,36 Ft
CHF: 300,58 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Sopron

Soproni Piknik a Várkerületen

Minden eddiginél gazdagabb programkínálattal és valódi retró hangulattal várja a Soproni Piknik a szórakozni vágyókat. Augusztus 17-én és 18-án egész nap Pásztorka játszóház, szabadtéri népi játékok, interaktív foglalkozások, valamint veterán autók kiállítása lesz. Sopron 1989 címmel szabadtéri kiállítás nyílik Lobenwein Tamás felvételeiből. Az első napon a gólyalábas felvonulás után fellép többek között a Flört, a Beatrice és a Wellhello. Másnap ’89-es slágerek csendülnek fel a soproni Local Vintage Company feldolgozásában, majd színpadra lép például a Mr. President, a Kozmix és a Groove Coverage. Augusztus 19-én ünnepi megemlékezést tartanak a Páneurópai Piknik Emlékparkban a határmegnyitás 30. évfordulója alkalmából.

Fotó: Kóczán Bálint

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.

 • Történelmi időutazás

  Történelmi időutazás

  A Savaria Karnevál újkori történelmében huszadik alkalommal ölt római ruhát Szombathely ezen a hétvégén.