EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Kecskemét

Szakítás miatt lőhetett a férfi

Lövés dördült július 24-én délután az Alföld Áruházban. Az első információk szerint egy vadász volt az elkövető, aki sörétes puskájával ment be az egyik boltba. Állítólag szerelmével akart végezni, aki pár héttel ezelőtt szakított vele. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába július 24-én 16 óra 7 perckor érkezett a bejelentés, miszerint lövés dördült el egy kecskeméti áruházban.


Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. Információink szerint az Alföld Áruházban történt az eset, és senki nem sérült meg. A szemtanúk és a képek tanúsága szerint az áruház előtti Deák Ferenc teret és a mögötte levő parkolót is ellepték a rendőrök, egy férfit pedig bilincsben vittek el a helyszínről.

Helyszínelés az áruházban

 

Az esettel kapcsolatban többféle szóbeszéd is terjed. Meg nem erősített információk szerint egy 70 év körüli vállalkozó adta le a lövést 40 év körüli feleségére. Egyes szemtanúk szerint a férfit az áruház biztonsági őre fegyverezte le, más értesülések szerint a szakítás miatt sörétes puskával fenyegetőző vadászt volt élettársa lefújta gázspray-vel, és ekkor dördült a lövés. A támadót végül a nő testőre teperte le, aki az áruház biztonsági őrének segítségével tartotta a férfit a helyszínen a rendőrök kiérkezéséig.

A rendőrség lapzártánkig egyik értesülést sem erősítette meg.

Kapcsolódó Cikkek