EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,51 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Külföld

Uszodában zaklatta szexuálisan a 12 éves kisfiút egy szudáni migráns

Egy 27 éves szudáni migráns a franciaországi Calais egyik uszodájában rátámadt egy 12 és egy 13 éves gyerekre. Az egyik kisfiút összefogdosta. A zaklatót elfogták a rendőrök, majd le is tartóztatták. Az ellene indított eljárás még nem kezdődött meg – írja az Origo.

A Les Valeurs Actuelles című konzervatív hetilap számolt be arról az elképesztő esetről, amely Calais-ban történt a múlt hétvégén. Szombat délután a calais-i ICÉO uszodában egy 12 és 13 éves gyerekre támadt rá egy 27 éves szudáni migráns. A migráns az egyik gyerek nadrágjába nyúlt, és megfogta a nemi szervét.


A tettenérést követően a migránst letartóztatták, a területileg illetékes Boulogne-sur-Mer-i bíróság soron kívül dönt ügyében a napokban. Az általános felháborodást kiváltó esetről beszámolt a La Voix Du Nord című regionális napilap is – írja a lap.

A mértékadó, konzervatív „Les Valeurs Actuelles” hetilap úgy értékeli a jelenlegi helyzetet, hogy a migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények száma aggasztó méreteket öltött Calais-ban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek