EUR: 329,40 Ft
CHF: 302,90 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Belföld

Takarítási akció a VI. kerületben

Nagyszabású köztisztasági kampányt indított Társaságunk a nyár végén, melynek első állomása a VI. kerület legforgalmasabb területeinek kitakarítása volt.

Az FKF Nonprofit Zrt., a Terézvárosi Nonprofit Zrt. és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság együttműködésével a hétvégén, vasárnap tisztává varázsolta a forgalmas Nyugati teret, a Bajcsy Zsilinszky utat a Király utcáig, az Oktogon és az Andrássy út járdáit, valamint a Teréz körutat.


Az FKF 30 fő kézi takarítóval, 2 db magas nyomású mosóval felszerelt kisteherautóval, egy önfelszedő járdatakarító-géppel, egy járdamosóval, két elektromos porszívóval és egy szállító járművel végezte el a feladatot.


Terézváros köztisztasági flottájával karöltve, a kézi és gépi takarítás mellett a szemét összeszedése is a munka része volt. A zsákokba gyűjtött hulladékot elszállítottuk.

Az akció folytatódik, a főváros kerületeinek nagytakarítása egészen őszig tart. A közterületek, aluljárók, járdák, közlépcsők tisztán tartása nem csak Társaságunk feladata.

Fontos szem előtt tartani, hogy a kevesebb szemetelés, a környezettudatosabb lakossági magatartás eredménye hosszú távon az élhetőbb városi környezet, ami mindenkinek érdeke.

Kapcsolódó Cikkek