EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Sport

Töltsük meg együtt 1000 gyermek iskolatáskáját!

Az FTC és stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági programot hirdet, amellyel a rászoruló gyermekek iskolakezdését szeretnék támogatni. Célunk, hogy hátrányos helyzetű gyerekek is megfelelő felszerelésekkel vághassanak neki a szeptemberben induló tanévnek.

A támogatóknak két lehetőséget is kínálunk, hogy részt vehessenek a programban. Személyesen a Fradi Shopban megvásárolt és a programra felajánlott iskolaszereket, iskolakezdéshez szükséges termékeket a pénztár mellé kihelyezett, felmatricázott dobozokban helyezhetik el. Valamint webshopunkon történő vásárlás esetén is segíthetnek szurkolóink: a megjegyzés rovatba írják a „ISKOLAKEZDÉS” szót, és a termékek nevét, amelyeket felajánlanak a gyermekek részére. A rendelés leadását követően a Fradi Shop munkatársai elhelyezik ezeket a gyűjtő dobozokban. A program időtartama: augusztus 15-31.


A felajánlott iskolaszereket az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az akció kapcsolódik a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához, melynek célja, hogy tanévkezdésig legalább 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját töltsék meg hiánypótló tanszerekkel. További információ: www.iskolakezdesegyutt.hu

Az első adományokat Dibusz Dénes helyezte el a gyűjtőládába.

Fekete Daniel / MÖS

Segítsünk együtt, töltsük meg 1000 gyermek iskolatáskáját!

Stratégiai megállapodásunk 2014 óta él az Ökumenikus Segélyszervezettel. Korábban többek között a lenti programokat szerveztük közösen:

  • 300 rászoruló részére osztottunk meleg ebédet, gyümölcsöt, édességet és forró teát
  • Rászoruló családok számára gyűjtöttünk meleg ruhákat
  • A veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára gyűjtöttek hokisaink, és az öregfiúk labdarúgócsapatunk

Az FTC társadalmi felelősségvállalási tevékenységeiről itt számolunk be részletesen: https://www.fradi.hu/tfv/hirek

Kapcsolódó Cikkek