EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,64 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb Érd

Tolvajokat keres a rendőrség

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya eljárást folyat lopás gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A kapucnis férfi mobiltelefont és pénzt lopott egy pékségből (Fotó: police.hu)

A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Aki felismeri a férfit, névtelenül bejelentheti (Fotó: police.hu)

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2019. július 5-én 23 óra körül egy érdi pékségbe ment be, és onnan eltulajdonítottak egy mobiltelefont és egy pénztárcát, a benne található személyes iratokkal és készpénzzel együtt – tájékoztatott a police.hu. A bűncselekmény feltételezett elkövetőiről kamerafelvétel áll rendelkezésre.
Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső utca 4.), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon.


Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.