EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Extra

Tóth Andi: Hetekre szétmentünk Ádámmal

Tóth Andi és Szabó Ádám egy éve költözött össze, de csak mostanra sikerült igazán összecsiszolódniuk. Az elmúlt időszakban ugyanis a boldog pillanatok mellett hangos viták is jellemezték a kapcsolatukat. Az énekesnő a Lokálnak bevallotta: egyszer még szakítottak is Ádámmal. 

A két énekes augusztusban ünnepli másfél éves évfordulóját. Ez alkalomból pedig egy romantikus utazást terveznek Horvátországba. – A nyár elején nem akartunk utazni, úgy voltunk vele, hogy idén inkább azt a pénzt félretesszük. Aztán úgy alakult, hogy Ádám szülei elhívtak egy közös családi nyaralásra Bulgáriába, amire nem tudtunk nemet mondani. Az évfordulónkat is szerettük volna megünnepelni valahogy, és úgy döntöttünk, egy horvátországi hosszú hétvége tökéletes ajándék egymásnak – kezdte a Lokálnak Tóth Andi, aki úgy érzi, mostanra sikerült igazán kiismerniük egymást 27 éves párjával. Bár nem tagadja, az ide vezető út nem volt éppen zökkenőmentes.


– Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások meg tányértörések. Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, és két hétre szétmentünk. Nagyon rossz volt. Nehezen bírtuk ki egymás nélkül, ezért hamar leültünk, mindent megbeszéltünk, és megegyeztünk: muszáj kompromisszumokat kötnünk. Azóta minden a legnagyobb rendben van – vallott a 20 éves énekesnő.

Andi azt is elárulta, mi az, amit leginkább szeret a párjában. – Ádám nagyon kitartó, és képes értem küzdeni, amit korábban egy fiúnál sem tapasztaltam. Két hónapig próbálkozott, és én csak azután mondtam igent egy randira. Ez az, amivel igazán levett a lábamról.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek