2020. április 01., szerda
Hugó

Extra

Újra nősülne Pintér Tibor

Pintér Tibor és 23 éves kedvese, Ilyés Jenifer közel egy éve alkotnak egy párt. Ez idő alatt teljesen összecsiszolódtak, a színész valódi társat lát a fiatal szépségben, aki egy szép napon akár a felesége is lehet. Tenya ugyanis két válás után sem zárkózik el a házasságtól.

Munka szempontjából elképesztően intenzív időszak a nyár, rengeteg a tennivaló, még jó, hogy a párommal együtt élünk és együtt dolgozunk, különben nem is tudom, mikor tudnánk összehozni a találkozókat – mondta a Lokálnak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.


– Apró konfliktusok nélkül persze nincs színház, se magánélet, de Jenivel remekül összecsiszolódtunk az elmúlt egy évben. Már a kapcsolatunk elején egy thaiföldi nyaraláson kiderült, hogy összeillő páros vagyunk, és amióta összeköltöztünk, ez csak még biztosabbá vált – magyarázta Tibor, aki korábbi hibáiból tanulva most igyekszik lassan haladni.

– Volt már elég kapkodós kapcsolatom, ezúttal nem szeretnék ezen elcsúszni. Ettől függetlenül viccesen már szóba került köztünk a házasság, hisz úgy gondolom, hogyha két ember komolyan gondolja, és szereti egymást, akkor azt mindenképp meg kell pecsételni. Ráadásul Jeni egy gyönyörű fiatal lány, nyilvánvalóan vágyik egy szép nagy esküvőre, de ez még a jövő zenéje – mondta sejtelmesen Tenya, akinek két házasságából két gyerek, Janza Katától Janka, Beától pedig Máté született. A színész édesanyja, Ilike néni bízott benne, hogy fia visszatalál második feleségéhez, mára azonban megértette és elfogadta, hogy más forgatókönyvet írt az élet.


– Édesanyám egy modern gondolkodású, rugalmas nő. Az ő szívébe sokan beleférnek, és persze 45 év alatt már ahhoz is hozzászokott, hogy a kisfia bizony nem egyszerű eset. Mindenben támogat, így Jenit is megkedvelte, ami nem zárja ki a korábbi feleségeimmel való jó viszonyt sem – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek