EUR: 331,54 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Tatabánya

Újraéled a legendás cukrászda

Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

A megszokott újvárosi helyszínen nemsokára Gála Korzó néven nyílik meg az új hely, ami elegáns, letisztult külsővel és belsővel, valamint különleges finomságokkal várja majd az oda betérőket. Ahogy közösségi oldalukon a cukrászda üzemeltetői – akik egyben a Pomodoro étterem tulajdonosai is – írják, „a sütiknek is szinte lelkük és ezerféle stílusuk van”, ezért hitvallásuknak érzik, hogy a rohanó hétköznapokban ne felejtsünk el néha megállni, és a külvilágot kizárva egy finom sütemény mellett hosszú beszélgetésekben elmerülni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.