2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Pécs

Vári Attila: A pécsiek javaslatai alapján írom meg a programomat

Meg akarjuk nyerni a jövőt, a holnapot. Együtt, egy pécsi csapatban – jelentette ki Vári Attila. Pécs polgármesterjelöltje bejelentette: olyan kérdőíveket juttatnak el a pécsi háztartásokba, amelyeken az itt élők kifejthetik, milyen változást tartanak fontosnak. Vári Attila korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó kifejtette: a kezdeményezés célja, hogy szövetségre lépjen a pécsiekkel, és együtt, közösen építsék Pécs jövőjét.

Vári Attila, a Fidesz, a KDNP és az ÖPE által közösen támogatott polgármesterjelölt a pécsiekkel alkot közös programot. Augusztus elsejétől olyan kérdőíveket juttat el a háztartásokba, amelyekben a helyiek kifejthetik, milyen területen milyen típusú döntéseket várnak. Vári Attila hangsúlyozta: szövetséget szeretne kötni a pécsiekkel.


A kérdőíveket díjmentesen lehet a mellékelt válaszborítékban visszaküldeni.

– Szövetségbe hívtunk minden pécsi polgárt, hogy a XXI. század győzteseként és bajnokaként mutassuk meg, Pécs mire hivatott – mondta Vári, majd hozzátette, hogy városvezetővé választása esetén minden pécsi polgár törekvéseit, álmainak megvalósulását szeretné segíteni. Mindehhez azonban tudnia kell, mit tartanak fontosnak a pécsiek.

A pécsiek a kérdőíven többek között arra is választ adhatnak, hogy milyen önkormányzati fejlesztéseket tartanak a legfontosabbnak, mely társadalmi csoportokat támogassa a város, a turizmus, a munkahelyteremtés vagy épp az egészségmegőrzés kapjon-e kiemelt figyelmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.