EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Győr

Világsztárok a városháza előtt

Az idei nyárzáró koncert néhány fellépőjéről korábban már a Lokál Győr is beszámolt, azonban mostanra a Total Dance Fesztivál minden résztvevőjének nevét megismerhette a közönség. A 90-es évek világsztárjai közül a legnagyobb durranás vélhetően az Aqua lesz, akiknek olyan gigaslágereket köszönhetünk, mint a Barbie Girl vagy éppen a Doctor Jones. Mellettük fellép a Safri Duo, Jenny az Ace of Base-ből, a 2 Brothers on the 4th Floor, illetve a magyarokat képviseli a Happy Gang, a Hip Hop Boyz és DJ André. Fergeteges buli, kellemes múltidézés várható tehát augusztus 24-én 20 órakor a városháza előtti téren, amely egyben a 2019-es győri nyarat is lezárja. Esőnap: augusztus 25. 20 óra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.

 • Történelmi időutazás

  Történelmi időutazás

  A Savaria Karnevál újkori történelmében huszadik alkalommal ölt római ruhát Szombathely ezen a hétvégén.