EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Tatabánya

A BDO-é a legjobb csapat

Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

A mérkőzések harmada zárult döntetlennel, közel felükön pedig csak soványka, egygólos győzelem született. A csapatok olykor csak maratoni büntetőpárbajok árán tudtak egymás fölé kerekedni. Tatabánya bajnoka a legjobb négy közé menetelt, ezúttal azonban lecsúszott a bronzéremről. A döntőt ezúttal budapesti csapatok játszották, az országos bajnoki címről egyetlen, a mérkőzés lefújása előtt mindössze 15 másodperccel eső gól döntött.

Részletes eredmények ITT:

Az országos bajnokság egy idénye ugyan befejeződött, de októbertől indul a következő, Tatabányán október 14-től lépnek ismét pályára a helyi és környékbeli cégek csapatai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.