EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

A jelenlegi főpolgármester a legalkalmasabb

Tarlós Istvánt a fővárosiak 56 százaléka tartja alkalmasnak a főpolgármesterségre, és csak 34 százalékuk kételkedik ebben, Karácsony Gergelyt a budapestiek 32 százaléka tartja alkalmasnak, 53 százaléka pedig nem – közölte legfrissebb közvélemény-kutatása alapján a Nézőpont Intézet.

A biztos szavazók köré­ben 52 százalékos a főpolgármester támogatottsága, míg Karácsony Gergely 42, Puzsér Róbert pedig hat százalékot szerezne. Még az ellenzéki szavazók 43 százaléka is Tarlós győzelmére számít, Karácsonyéra csupán 41 százalék.


Kinek a győzelmére számít az október 13-i választáson?

Tarlós István: 60%

Karácsony Gergely: 18%

Puzsér Róbert: 1%

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.