EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

A Jobbik kitart az antiszemita Kulcsár mellett, mégis képviselő lehet

Nem engedi el a Jobbik Kulcsár Gergely kezét. Az antiszemita megnyilvánulásokról ismert politikus a párt Hajdú-Bihar megyei listáján kapott helyet – írja a Magyar Nemzet. Mint ismert, a Duna-parton lévő holokauszt-emlékművet meggyalázó jobbikos eredetileg a Momentummal és az LMP-vel szövetségben indult volna egyéni képviselőjelöltként Debrecenben.

Helyet kapott a Jobbik Hajdú-Bihar megyei listáján Kulcsár Gergely. Ez már a választási iroda hivatalos oldalán is látható, az antiszemita politikus pályázik a megyei tisztségre. Az eredeti tervek szerint a Jobbik, a Momentum és az LMP támogatásával egyéni körzetben indult volna Kulcsár, azonban a nagy felháborodás következtében a politikus meghátrált, és visszalépett tisztségétől.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.