2019. december 14., szombat
Szilárda

PR

Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

Szeptember 28-án világsztárral ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A Hősök terén az ingyenes Szuperkoncerten Bryan Adams lép fel. A világhírű énekesről több érdekes információ is fellelhető, azonban most a híresség közvetlen környezetéből tudhattunk meg exkluzív érdekességeket. 

Credit line: Profimedia, Splash

A kanadai világsztár hat kamionnal érkezik a magyar fővárosba, aminek oka, hogy a szokásos színpadi látványtól eltérően kifejezetten erre az estére összeállított, kétórás exkluzív show-val készül. Ennek része a színpad hátsó felében lévő megnövelt videófal, amely egyedülálló koncertélményt nyújt a magyar közönség számára. Ezért a megszokottól eltérően a helyszíni építkezés már egy nappal korábban megkezdődik.


Néhány igazán izgalmas kulisszatitokra is fény derült, ami közvetlenül az énekeshez kapcsolódik. Például Bryan Adams szigorú vegetáriánus életmódot folytat, amit Budapesten is következetesen betart. Ezért a művész saját szakáccsal érkezik, akinek külön konyhahelyiséget állítanak fel a backstage-ben, ahol biztosan hazai specialitások is terítékre kerülnek.

Kanada egyik legismertebb zenésze 1975 óta készít dalokat. Olyan világslágerek fűződnek a nevéhez, mint a Summer of 69, a Straight from the Heart, az (Everything I Do) I Do It For You vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt Shine A Light. 


Pályafutása során hat kontinensen turnézott, negyven országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, és csillaga van a hollywoodi Hírességek Sétányán is. Zeneszerzőként pedig több mint 100 millió eladott lemezzel, két Grammy-díjjal és öt Oscar-díj-jelöléssel rendelkezik. 14. stúdióalbuma, a Shine A Light idén márciusban jelent meg.

 

Adóznak a kultúrának

A Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje elkötelezett a hazai kulturális élet támogatása mellett. 2010 óta az Ötöslottó játékadójának 90 százaléka a Nemzeti Kulturális Alap forrásait bővíti, és ezzel többek között a hazai könnyűzenei életet is támogatja.

A lottótársaság számos zenei produkciót közvetlenül is segít, így olyan népszerű előadók és zenekarok fellépései valósulhattak meg, mint Ákos, Nagy Feró, a Beatrice, az Anna and the Barbies, Fenyő Miklós, Vikidál Gyula, Zeffer András és a Mobilmánia.

 

Novemberben Sting és Shaggy lépett fel 

Credit line: Profimedia, Alamy

A Szerencsejáték Zrt. tavaly novemberben a Hatos lottó 30. születésnapja alkalmából szintén világsztárokkal és ingyenes  Szuperkoncerttel ünnepelt a Hősök terén. A Punnany Massif fellépése után Sting és Shaggy kápráztatta el a közönséget.

Kapcsolódó Cikkek