EUR: 346,39 Ft
CHF: 321,84 Ft
2020. augusztus 15., szombat
Mária

Külföld

Beindult a mémgyártás! Furcsa kamerája miatt cikizik az új iPhone-t – Fotók!

Az Apple szeptember 10-én megtartotta szokásos őszi bemutatóját, ahol rengeteg csúcsmodern eszközt, többek között legújabb iPad, Apple Watch és iPhone termékeiket sorakoztatták fel. A legnagyobb reflektorfényt viszont ezúttal is az okostelefonok kapták, amelyek közül kiemelkedett az iPhone 11 Pro furcsa kinézete miatt.

Az internet népének szokás szerint beindult a fantáziája, és a telefon hátlapján lévő három kameralencse furcsa látványáról rengeteg mém született. Volt aki egyenesen egy kókuszdióhoz, bowling golyóhaz vagy épp fidget spinnerhez hasonlította nagyon leleményesen.


Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt a pixel feltalálója

  Elhunyt a pixel feltalálója

  Elhunyt Russell A. Kirsch amerikai tudós, a pixel (képpont) feltalálója, a világ első digitális képszkennelőjének kifejlesztője.

 • Rekordmeleg Belgiumban

  Rekordmeleg Belgiumban

  Rekordmeleget mértek Belgiumban, a főváros Uccle nevű kerületében lévő mérőállomáson átlagosan 33,5 Celsius-fokot regisztráltak az augusztus 6.

 • Aktív közösségi életet élnek a cápák

  Aktív közösségi életet élnek a cápák

  Az eddig ismertnél jóval összetettebb közösségi életet élnek a cápák, széles közösségi hálózatokat ápolnak és évekig tartó kapcsolatokat alakítanak ki – derítették ki tengerbiológusok szürke szirtcápák életét tanulmányozva a Csendes-óceánban.