EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Külföld

Beindult a mémgyártás! Furcsa kamerája miatt cikizik az új iPhone-t – Fotók!

Az Apple szeptember 10-én megtartotta szokásos őszi bemutatóját, ahol rengeteg csúcsmodern eszközt, többek között legújabb iPad, Apple Watch és iPhone termékeiket sorakoztatták fel. A legnagyobb reflektorfényt viszont ezúttal is az okostelefonok kapták, amelyek közül kiemelkedett az iPhone 11 Pro furcsa kinézete miatt.

Az internet népének szokás szerint beindult a fantáziája, és a telefon hátlapján lévő három kameralencse furcsa látványáról rengeteg mém született. Volt aki egyenesen egy kókuszdióhoz, bowling golyóhaz vagy épp fidget spinnerhez hasonlította nagyon leleményesen.


Kapcsolódó Cikkek

 • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az “Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője a párt éves nagygyűlésén a lombardiai Pontidában vasárnap.

 • Erősödnek a V4-ek!

  Erősödnek a V4-ek!

  A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában – mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.