EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Extra

Bereczki Zoltán: Újra megismertem a lányomat

Bereczki Zoltán nem tagadja, hogy igazi érzékeny férfi, aki megkönnyez egy-egy megható pillanatot. Zorka születésével pedig ez az énje még jobban kiteljesedett. A színész nyáron tíz napot töltött kislányával Amerikában, ami mindkettőjük számára meghatározó és feledhetetlen élmény volt. 

Bereczki Zoltán, Sztárban sztár leszek sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Bereczki Zoltán igyekszik keménynek és kritikusnak lenni önmagával szemben, ám emellett érzékeny férfi, aki képes megkönnyezni egy-egy megható pillanatot. Ez az énje a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorának válogatóján is gyakran előjött.

– Nagyon érzelmes típus vagyok, csak nem feltétlenül mutatom meg ezt az énemet. Egy adott ponton az embernek keménynek kell lenni saját magával, mert ha ő nem, majd a közönség lesz az. Nekem kell a legszigorúbb szűrőnek lennem magammal szemben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem üt szíven egy-egy olyan pillanat, amely bárki mást is. A lányom születésével ez az érzékenységem valószínűleg jobban kiteljesedett. Nem robot vagyok, hanem maximalista művész – mondta a 43 éves színész, aki az elmúlt időszakban önelemzésbe kezdett.

– Az életem közepén tartok, és azt gondolom, ilyenkor mindenkinél képbe kerül egy kis önelemzés. 43 évesen átgondolom, hogy amit eddig csináltam, az mennyire jó, kell-e valamit újrakezdenem. Van, hogy nagyon erősen látom a céljaimat, majd megkérdőjelezem, hogy ezek valódiak-e, és előre tudnak engem vinni, vagy csak a dédelgetett álmaim kergetéséről van szó. Korábban túlságosan is mérvadó volt számomra a közönség szeretete, emiatt mindenhol nagyon meg akartam felelni. Mostanra ez átalakult, és inkább arra fektetem a hangsúlyt, hogy mi az, ami jön belőlem, és ez milyen értéket hordoz – vallott Bereczki.

A színész igyekszik ezeket az értékeket gyermekének is átadni. – Zorkával napi szinten beszélünk telefonon, és sokat találkozunk. Idén nyáron volt alkalmunk tíz napot kettesben tölteni Amerikában. Ez idő alatt mondhatni újra megismertem őt. Megtudtam, hogy az én 12 éves lányomnak mi az igazán fontos, miket szeret, és hogyan vélekedik a körülöttünk lévő dolgokról. Én pedig hozzáadtam az ő kis világához a számomra fontosnak tartott értékeket.

Újra zsűriszékben

Mindig is nagy hangsúlyt fektettem a tehetséggondozásra, ebbe az új műsorba is izgatottan vágtam bele. A végeredmény pedig, azt hiszem, hogy magáért beszél – mondta Bereczki Zoltán, aki idén a TV2 Sztárban Sztár leszek! mestereként a műsorba jelentkező tehetségeket segíti.

Kapcsolódó Cikkek