EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Berki arcpirító állásajánlatot tett Tarlósnak és Karácsonynak

Berki Krisztián miközben sárga robogóján járja Budapestet és gyűjti az aláírásokat, hogy október 13-án indulhasson a főváros főpolgármesteri címéért, nem feledkezik meg ellenfeleiről sem – írja a Ripost.

Berki Krisztián naponta tűnik fel újra és újra Budapest csomópontjain és piacain, hogy meggyőzze a főváros polgárait arról, hogy ő a legalkalmasabb arra, hogy októbertől főpolgármester legyen. A ripost csütörtökön, a békásmegyeri piacon futott össze a politikai babérokra törő hírességgel, aki elmondta, hogy halad az aláírásgyűjtéssel, majd kitért arra, hogy győzelme esetén hogyan fiatalítaná meg a városvezetést. Legelőször azonban „gáláns” felajánlást tett két ellenfelének is.


„Tarlós Istvánt érdemei elismerése mellett nyugdíjba küldeném, de ezzel nem mondok semmi újat. Ugyanakkor ünnepélyesen felajánlom neki, hogy dolgozzon nekem tanácsadóként négy órában, hogy el ne fáradjon és legyen ideje pecázni! És, hogy ne mondják rám, hogy szívtelen vagyok, Karácsony Gergelynek is kitaláltam egy remek pozíciót. Minden évben szenteste várom az otthonomban, hogy feltegye a karácsonyfánkra a csúcsdíszt. Nem azért, mert alkalmas rá, hanem mert elég magas hozzá…” – mondta Berki, aki a ripost napilap pénteki számában arról is beszél, milyen szakemberekkel szeretne együtt dolgozni, ha megnyeri a választást.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.