EUR: 337,33 Ft
CHF: 315,80 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Berki keményen visszavágott Vágónak

Tovább folytatódik a roncsderbi. Úgy tűnik, a legtöbb ellenzéki szemét leginkább Berki Krisztián főpolgármester-jelöltsége szúrja, hiszen sorra igyekeznek belekötni az izomcelebbe. Ezúttal a Gyurcsány-párti Vágó István kritizálta Berkit, aki keményen visszavágott a bukott kvízmesternek.

Berki Krisztián a múlt héten több videót is készített arról, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan polgármestersége alatt milyen áldatlan állapotok alakultak ki Zuglóban. Vágó István vélhetően nem tudta feldolgozni az igazságot, így szokásához hűen a Facebook-oldalán kezdett el írogatni – szúrta ki a Ripost.


A Gyurcsány-párti bukott kvízmester a politikai alkalmasság egyik „fontos” eleme miatt kritizálta Berkit: nem tetszett neki a nadrágja. Berkinek nem kellett sok, hogy a gyenge próbálkozásra valami frappáns válasszal vágjon vissza.

„Én független vagyok, senki, semmilyen szervezet, semmilyen párt nem finanszírozza a kampányomat, csak a barátaim és jómagam. De engedje meg, hogy én is kérdezzek Öntől valamit: Több mint egy évvel ezelőtt Ön azt mondta a Jobbikra, hogy ez egy szélsőjobboldali párt, ön pedig demokrata, illetve a Demokratikus Koalíció tagja. Akkor hogy lehet, hogy Ön mégis az idei önkormányzati választásokon önkormányzati képviselőjelöltként a Jobbik támogatásával indul? Milyen értékek szerint tud majd Ön együtt dolgozni a Demokratikus Koalícióval és a Jobbikkal? Azt kívánom Önnek Vágó úr: Legyen Ön is milliomos!” – reagált Berki.


Folytatódik az ellenzéki cirkusz

Berki a másik két ellenzéki bohóccal is harcol. Puzsér Róbert belekötött az izomcelebbe, akivel aztán kölcsönösen feljelentették egymást. Ezután pedig Karácsony következett: Berki a bukott polgármester kerületét, Zuglót járva kérte számon rajta az ott uralkodó áldatlan állapotokat.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek