EUR: 334,58 Ft
CHF: 304,67 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Belföld

Berki Krisztián: Karácsony Gyurcsány marionettbábuja

Berki Krisztián elhatározta, hogy rendet tesz a fejekben a főpolgármester-jelöltek kapcsán. Szerinte csak rá érdemes szavazni, ha a budapestiek nem bohóckodást, trollkodást és Gyurcsány marionettbábuját, Karácsony Gergelyt akarják főpolgármesternek – írja a Ripost.

Berki Krisztián legújabb közösségi oldalakra feltöltött videójában a főpolgármesteri hivatal épülete előtt jelentkezett be. Önbizalomért ezúttal sem kellett a szomszédba mennie, hiszen úgy fogalmazott: leendő munkahelyét és kollégáit látogatta meg.


Az izomceleb természetesen nem üres kézzel érkezett: egy csokor virágot tartott a kezében, de kiemelte véletlenül sem szegfűt hozott, mert az Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc szimbóluma lenne – írja a lap.

Berki levezette, hogy szerinte miért érdemes rá szavazni október 13-án.


„Összesen két független jelöltje van a kampánynak, az egyik a tornából felmentett Puzsér Róbert, valamint jómagam. Tarlós István egyértelműen a Fidesz embere, Karácsony Gergely pedig Gyurcsány Ferenc marionettbábuja. Ezt szerintem a vak is látja! Innentől kezdve, ha Ti Gyurcsány Ferencre és a múltra szeretnétek szavazni, akkor október 13-án megtehetitek, hogy a tornából felmentett Karácsony Gergelyt választjátok. De én elmondom nektek, ő ebben az épületben, mint főpolgármester soha a büdös életbe be nem teszi a lábát, maximum, ha fogorvosi rendelő lenne. De akkor sem, mert a bal 4-ese hiányzik évek óta… Tehát ha bohóckodást, trollkodást akartok, akkor Puzsér Róbertre tudtok szavazni, ha Gyurcsány Ferenc marionettbábujára akartok, akkor Karácsony Gergelyre, ha a Fideszre, akkor Tarlós Istvánra, viszont ha egy kiegyensúlyozott, megbízható budapesti vezetést akartok, akkor rám. Október 13. Berki Budapestért!

• Karácsony = Gyurcsány, • Tarlós = Fidesz, • Puzsér = őrjöngő troll, • Berki = fejlődő Budapest☝🏻 👉🏻 Te döntesz!!#bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2019. szeptember 25., szerda

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön a második gazdaságvédelmi akcióterv, a negatív gazdasági folyamatok csökkentése céljából. Az ellenzéknek gyereknapot tartana a kormány, mert nem képesek felnőttként viselkedni a parlamentben.

 • Folyamatosan provokál az ellenzék

  Folyamatosan provokál az ellenzék

  Tarthatatlan állapotok uralkodnak a parlamentben. Az ellenzéki képviselők ugyanis Mónika – show színvonalú beszólogatásokkal és állandó provokálással igyekeznek fenntartani a káoszt az Országgyűlésben.

 • Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Ezer szállal kötődik Borkai Zsolt feltételezett zsarolója Gyurcsány Ferenchez és a DK-hoz. A korábbi válogatott labdarúgó Póczik József a 2014-es önkormányzati választáson egyéni képviselőként indult a Gyurcsány-párt színeiben, majd egy évvel később a párt alelnöke lett Győrben.

 • Segítenek leszokni a cigiről

  Segítenek leszokni a cigiről

  Mindenki kaphat szakmai segítséget a dohányzásról leszokáshoz, amelyben az akarat a legfontosabb, ezért szakszerű segítséggel meg kell erősíteni és támogatni kell a magatartásváltást – jelentette ki Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár tegnap a „Ne gyújts rá!