EUR: 328,07 Ft
CHF: 297,49 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Belföld

Berki Krisztián: Karácsony, légy férfi!

Újabb kör az ellenzéki roncsderbin. Berki Krisztián főpolgármester-jelölt Zuglóban kérte számon Karácsony Gergelyen a parkolási szerződéseket, majd közös drogtesztre hívta a harmadik ellenzéki bohócot, a nagyszájú Puzsér Róbertet.

– Befizettem Karácsony Gergely perselyébe ezerötszázat. De van egy kérdésem: vajon hány órát kell itt Zuglóban parkolni ahhoz, hogy Karácsony úrnak teljes legyen a fogsora? És még egy: azokat a parkolási szerződéseket elő kellene hozni, mert nagyon bűzlik. Légy, ami lennél: férfi! Hozd elő ezeket a szerződéseket – mondta Facebook-os videójában Berki Krisztián.


A döbbenet visszahívott Zuglóba és befizettem 1500-at a Karácsony perselybe. Nézzétek meg☝🏻#bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2019. szeptember 19., csütörtök

A Ripost szerint Berkit a döbbenet hívta vissza Zuglóba, látva a hajléktalankérdés hiányosságait, a kihasználatlan területek elhanyagoltságát és a romos épületeket. Néhány napja már járt a főpolgármester-jelölt ellenfele terepén, akkor egy omladozó házban próbálta rontani Karácsony Gergely esélyeit.

– Zugló 2019-ben!!! Karácsony Gergely Zuglóban megbukott! Ugye nem akarjuk, hogy Budapest is ilyen állapotban legyen – üzente akkor közösségi oldalán Berki, miután megosztotta egy omladozó zuglói házban készült videóját.


Folyik ki a pénz Zuglóból

Karácsony Gergely  június 13-a óta semmibe veszi a zuglóiak érdekeit, hiszen több mint három hónapja már ingyenesnek kellene lennie a parkolásnak a kerületben élők számára, azonban semmilyen előrelépés nem történt, továbbra is egy „feneketlen kútba” esnek az automatákba dobott forintok – mondta korábban Rozgonyi Zoltán, a Fidesz–KDNP zuglói polgármesterjelöltje, hozzátéve: amennyiben megválasztják, akkor a június 13-tól befizetett parkolási díjakat visszamenőlegesen visszafizetik a zuglóiaknak.

Berki drogtesztre hívja Puzsért

Drogtesztre hívta Puzsér Róbertet Berki, amiért az több bejegyzésében is azzal vádolta meg, hogy kokainozik.

– Az igaz, hogy korábban használtam testépítésre szteroidokat, de nem élek drogokkal vagy tudatmódosítókkal! Ha Puzsér úr azt állítja, hogy én kokainhasználó vagyok, akkor azt szeretném, ha együtt elmennénk egy drogtesztre, amit mindketten megcsináltatnánk – mondta a celeb a Ripostnak. A két ellenzéki bohóc korábban kölcsönösen feljelentették egymást, a cirkusz tehát folytatódik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek