EUR: 330,60 Ft
CHF: 301,15 Ft
2019. december 05., csütörtök
Vilma

Belföld

Berki: Puzsér egy ingyenélő lúzer

Tovább folytatódik az ellenzéki cirkusz, miután Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt feljelentette riválisát, Berki Krisztiánt. 

A Ripost szerint Puzsér nem tudja feldolgozni, hogy Berki majdnem kétszer annyi aláírást gyűjtött, mint ő, így azzal vádolja: tisztességtelen módon tett szert a szükséges számú ajánlásra.


Berki szerint az „udvari bolondja”, Puzsér csak azért jelentette fel, mert nem akar vele vitázni. Puzsér korábban 3 milliót kért azért, hogy kiálljon Berkivel, az összeget jótékony célra ajánlaná fel. Erre Berki azt mondta, hogy Puzsér „akkora lúzer, ingyenélő, férfiatlan szerencsétlenség, hogy az én pénzemből akar adakozni”. A celeb azt ajánlotta, hogy az ellenfele is tegyen le 3 milliót, és a 6 milliót ajánlja fel jótékony célra.

„Pedig Puzsérnak nem velem lenne elszámolnivalója! Sokkal inkább a XIV. kerületet csőd szélére vivő Karácsony Gergellyel, hiszen már a 4. kerületben buknak le, hogy törvénytelenül ellopták az ajánlók adatait! Ez a botrány, nem az, hogy mögöttem már tízezer ember áll!” – üzente Berki.

MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Hagyd, hogy lenyomozzanak az interneten!

  Hagyd, hogy lenyomozzanak az interneten!

  A HR-esek minden alkalommal utánanéznek az álláshirdetésre jelentkezőknek a közösségi oldalakon, ezért érdemes úgy kialakítani a profilunkat, hogy az pozitív képet fessen rólunk. A legfontosabb az, hogy átjöjjön, az illető tényleg szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

 • Hazugságokat terjesztett Soros színházi lapja

  Hazugságokat terjesztett Soros színházi lapja

  A Nemzeti Színház honlapján is publikált levélben írta meg Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója a Színház című lap főszerkesztőjének, hogy miért nem engedélyezi ezentúl a Nemzeti Színház, hogy a lap a Nemzeti képeit használja cikkeihez – számol be az Origo.

 • Várja a lurkókat az ország legnagyobb gyerekszobája

  Várja a lurkókat az ország legnagyobb gyerekszobája

  December 7-én és 8-án ismét várja az apróságokat és szüleiket a Danubius Hotel Gellért, ami hetedik alkalommal változik Adventi Mesehotellé. Az ország legnagyobb gyerekszobájában lesz kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó, téli kreatív világ LEGO játszóház, egy erre az alkalomra írt zenés mesejáték, valamint az ország egyik legnagyobb
  vasútmodell kiállítása.