EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,51 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Belföld

Berki Krisztián: Karácsony emberségből megbukott

Az immár hivatalosan is főpolgármester-jelölt Berki Krisztián be nem jelentett látogatást tett a „környezetvédő” Karácsony Gergely kerületében, Zuglóban. A Ripost kérdésére összefoglalta az ottani állapotokat.

Káosz, mocsok, szeméthegyek és életveszélyes bérház – az immáron hivatalosan főpolgármester-jelölt Berki Krisztián ezt találta, amikor nemrég bejelentés nélkül látogatást tett Karácsony Gergely kerületében. A Zuglóban uralkodó állapotokról videót is készített a híresség, amit az Instagram-oldalán osztott meg – számol be a portál.


Berki egy önkormányzati bérházba is ellátogatott, ami a helyiek szerint életveszélyes.

A zuglói szemle kapcsán a Ripost is megkereste Berki Krisztánt, aki a lapnak úgy nyilatkozott, szerinte Karácsony emberségből megbukott.


„Zuglóban járva olyan dolgokat tapasztal az ember, mintha a Dél-Oszétiában lenne. A 21. században ilyen Budapesten, nem fordulhatna elő. Ha Karácsony Gergely négy évvel ezelőtt azt ígéri, hogy lebont egy házat, mert az lakhatatlan, és ez nem sikerül neki, akkor inkább húzza be fülét, farkát és vegyen még egy vitorlás inget, majd keressen egy másik szakmát, mert ez nem az ő területe. És véletlenül se kérjen egy ilyen lakásért 20 ezer forint bérleti díjat! Emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott. Pótfelvételi 10 év múlva.”– nyilatkozta a Ripostnak a főpolgármester-jelölt.

Berki rárontott Zuglóra, ezt találta – Videó!

Elképesztő állapotokat talált Zuglóban Berki Krisztián, aki meglepetésszerűen jelent meg ellenfele, Karácsony Gergely kerületében.

Erről egy videófelvételt is készített, amit a közösségi oldalán mutatott meg – írja a Ripost.

Két kisfilm is készült, az egyikben egy zuglói házba megy be, amiről ez a véleménye:

„Zugló 2019-ben!!! Karácsony Gergely Zuglóban megbukott! Ugye nem akarjuk, hogy Budapest is ilyen állapotban legyen!”

„Mit gondoltok merre járok Pesten? Melyik sikerpolitikus sikerkerületében?” – tette fel a kérdést bejegyzésében a főpolgármester-jelölt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vidéken a kormánypártok, Budapesten az ellenzék győzött

  Vidéken a kormánypártok, Budapesten az ellenzék győzött

  A főpolgármester-választást az ellenzék közös jelöltje nyerte a vasárnapi önkormányzati választásokon; a fővárosi kerületek többségében ellenzéki, a megyei jogú városok többségében viszont kormánypárti jelöltek győztek, és mind a 19 megyei közgyűlésben a Fidesz-KDNP került többségbe.

 • Ilyen a Google új közlekedési alkalmazása

  Ilyen a Google új közlekedési alkalmazása

  Kevesen vették észre, de egy ideje már Magyarországon is elérhető a Google gyalogos közlekedést segítő funkciója, a Live View. Az okostelefonos alkalmazás az úti cél beírását követően valós környezetbe vetített jelzésekkel mutatja meg a helyes utat.

 • Rekordlóerő

  Rekordlóerő

  Fantasztikus látványt nyújtott Richter Kevin, amikor a Richter Flórián Cirkusz debreceni előadásán elképesztő mutatvánnyal készült megdönteni a Guinness-rekordot.