EUR: 354,51 Ft
CHF: 333,61 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Belföld

Berki tovább támadja Karácsonyt

Folytatódik az ellenzéki főpolgármester-jelöltek közti cirkusz. Berki Krisztián újabb videóban hívta fel a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely kerületében micsoda káosz és rendezetlenség van.

Berki Krisztián a szeméthegyek és az omladozó bérházak után újabb felvételeket készített Karácsony Gergely kerületében. Megtalálta Zugló legnagyobb (1,5 méter magas) parlagfüvét, és újabb képsorokat rögzített arról, hogy milyen elképesztő állapotok uralkodnak a városrészben – írja a Ripost.


„Zugló újabb gyöngyszeme! Szégyenteljes! Nézzétek” – írta a celeb Zugló egyik hajléktalantelepéről készült videója fölé közösségi oldalain. A videóban szereplő – a Ripost információi szerint – zuglói lakos, elmondta, hogy a hajléktalankérdést Karácsony Gergely nem oldotta meg, és hogy öt éve polgármester, az emberek mégis méltatlan körülmények között élnek.

Fotó: Facebook

Karácsonyt ezek szerint sem az életveszélyes épületek, sem a hajléktalankérdés, de még a parlagfűirtás sem igazán érdekli a kerületében, ugyanis a videó szerint egy 1,5 méteres parlagfű áll egy ház előtt az utcán.


Elképesztő állapotok Zuglóban

– Zuglóban járva olyan dolgokat tapasztal az ember, mintha Dél-Oszétiában lenne. A XXI. században ilyen Budapesten, nem fordulhatna elő. Emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott – mondta korábban a Ripostnak a főpolgármester-jelölt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek