EUR: 333,16 Ft
CHF: 303,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Berki visszavágott Puzsérnak

Az október 13-i önkormányzati választás közeledtével egyre gyorsabban száguld az ellenzéki roncsderbi. Ezúttal Puzsér Róbert kritizálta Berki Krisztiánt, aki nem hagyta magát, és visszavágott a humoristának.

Puzsér szemét nagyon szúrta, hogy Berki nagyjából két hét leforgása alatt több aláírást szedett össze, mint a kritikus január óta. A Ripost felidézte, hogy Puzsér a héten azt követelte, hogy kettőzött alapossággal” vizsgálják meg Berki ajánlásait, mert szerinte azokat csak adatokkal való visszaéléssel szerezhette meg – írja a Ripost.MTI/Máthé Zoltán

Berki a vádakra reagálva az Instagramján vágott vissza, ahol Puzsért a leendő udvari bolondjának nevezte.

Azt állítja, hogy mindössze egy helyen voltam kampányolni! Ezzel szemben az igazság az, hogy 16 napon keresztül jómagam, a feleségem, sőt az apósom is és több családtagom valamint a modell-hadseregem naponta nyolc helyszínen bombázta a lakosokat azért, hogy az ajánlásukat megkapjuk. Őrjöngő úr stábját összesen két helyen láttuk; a Moszkva téren, ahol ő nem volt ott, és egy lélek sem ment oda a standjához, illetve az Örs vezér terén, ahol szintén a nulla érdeklődés miatt hamar lefaroltak a helyszínről. Le is fotóztam, ahogy elsunnyognak – írta Berki.


Az izomceleb korábban vitára hívta riválisait (Tarlós István főpolgármester mellett a többi cirkuszi bohócot, Puzsér Róbertet és Karácsony Gergelyt is), mint mondta „ha lesz vita, én ott leszek, hiszen a Forma–1 sincs Ferrari nélkül, vita sincs Berki nélkül”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt – számol be a Ripost a 888.

  • Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe, a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) már hivatalosan is budapesti székhelyéről működik, ennek köszönhetően a fejlesztési pénzintézet nemzetközileg elismertebbé és versenyképesebbé vált – hangsúlyozta ki Varga Mihály a bank és a Pénzügyminisztérium üzleti fórumán, kedden Budapesten.