EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Külföld

Busz hátsó tengelyébe kapaszkodva csempészte magát két marokkói

Egy autóbusz hátsó keréktengelyébe kapaszkodva utazott két marokkói húsz órán át, hogy eljusson Németországba – adta hírül vasárnap a német rendőrség.

A 16 és 18 éves fiúkat Limburg városánál fedezte fel a busz vezetője, miután több utas a jármű hátuljának aljáról kopogást hallott. A sofőr megállt és döbbenten szembesült potyautasaival, akiket kihűlés tüneteivel kórházba szállítottak.


A német rendőrség közlése szerint a marokkóiak valószínűleg a szerb-magyar határon bújhattak a megállásra kényszerülő busz alá és kapaszkodhattak fel a tengelyre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az “Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője a párt éves nagygyűlésén a lombardiai Pontidában vasárnap.

 • Erősödnek a V4-ek!

  Erősödnek a V4-ek!

  A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában – mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.