EUR: 338,10 Ft
CHF: 317,95 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb Debrecen

Büszkeség Debrecenért dolgozni

Fodor Levente, a 19-es körzet fideszes önkormányzati képviselőjelöltje 45 éves, okleveles vegyész, vállalkozásmenedzser, dolgozik az Országgyűlés Fidesz-frakciója mellett is. 2006-tól képviselő, 2010 óta frakcióvezető-helyettes.

Mit gondol a város eddigi sikereiről?


Debrecen egy szerethető és élhető város. Olyan fejlődési pályán mozog, ami nagy reményekre jogosíthat bennünket, itt toporog a küszöbön a régióközponttá válás is. Az elmúlt húsz év sikereit újabb tíz sikeres év követheti. Nekem, mint büszke és nyakas cívisnek ebben részt venni, megtiszteltetés, nagyszerű érzés. Nem is annyira munka, inkább kötelesség és büszkeség ezért a városért dolgozni. Úgy érzem, megfelelő irányt mutatunk a minket követő generációnak. A legfontosabb területeket vizsgálva – akár a gazdaságfejlesztés, akár az oktatás vagy éppen a turizmusfejlesztés területén elért sikerek nyomán – úgy gondolom, méltón kezeljük a hagyatékot. Debrecennek egyedülálló programkínálata van, ami tovább erősíti a rólunk országos szinten is kialakult, szerethető város képét.

Milyen konkrét feladatok várják a körzetében?


Apróságnak tűnő, mégis fontos feladat egy gallyazás vagy járdaépítés. A körzetünkben élőknek fontos a Darabos, Komlóssy és Péchy utcákat érintő gallyazási munka elvégzése, a Sétakert, Poroszlaiy és Mikszáth Kálmán utcák újra aszfaltozása, az egyirányúsítás lehetőségének vizsgálata is. Megemlíthetem az Őszirózsa köz Zöld
Város programban érintett feladatait is, vagy a Darabos, Bethlen és Füredi utcai lépcső- és járdajavításokat is. Közérzetet javító fejlesztéseket hajtottunk eddig végre a körzetben, ezeket szeretném folytatni tovább.

Hogyan kapcsolódik ki?

Szabadidőmben sokat olvasok és imádom a sportokat. Leginkább a torna híve vagyok, kézenállásban már haladónak érzem magam. Szeretem a kiváló magyar borokat, és szívesen hallgatok zenét. Kedvenceim között van a KFT és a Dire Straits zenekarok.

Kapcsolódó Cikkek