EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Coelhoi magasságokban fogalmaz Berki Krisztián

A főpolgármesteri székért harcban álló izomceleb egyre bölcsebb idézetekkel rukkol elő a különféle közösségi oldalakon – írja a Ripost.

Néhány hónappal ezelőtt még igen kevesen gondolták volna, hogy Berki Krisztián összegyűjti a megfelelő számú ajánlást ahhoz, hogy hivatalosan is harcba szállhasson a főpolgármesterségért. Annak ellenére, hogy az egykori focivezér meggyőzőerejével sosem volt probléma – számol be a portál.


Kedden végül eldőlt, hogy Berki kitartása végül célhoz ért, és valóban számolni kell vele az október 13-i választásokon. Az pedig már a követőinek is feltűnt, hogy az izomceleb mostanában egyre több, magasröptű idézetet oszt meg a közösségi oldalakon, mintha maga Coelho veszett volna el benne. Ezek többnyire a bátorságról és a célok eléréséről szólnak.

Néhány gyöngyszem:


 • „Bátorság kell, hogy a veszély felé fuss, ne pedig előle.”
 • „Először nem törődnek veled, majd nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened és a végén nyersz.”
 • „Ahhoz, hogy a gyerekek fölnőjenek, nem kell külön szoba, mindegyik szobába külön tévé, a gyermekneveléshez család kell.”
 • “Hiszek abban, hogy a belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak a szívükre.”

Vajon októberben hány embert sikerül majd meggyőznie – teszi fel a kérdést a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.