2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Belföld

Coelhoi magasságokban fogalmaz Berki Krisztián

A főpolgármesteri székért harcban álló izomceleb egyre bölcsebb idézetekkel rukkol elő a különféle közösségi oldalakon – írja a Ripost.

Néhány hónappal ezelőtt még igen kevesen gondolták volna, hogy Berki Krisztián összegyűjti a megfelelő számú ajánlást ahhoz, hogy hivatalosan is harcba szállhasson a főpolgármesterségért. Annak ellenére, hogy az egykori focivezér meggyőzőerejével sosem volt probléma – számol be a portál.


Kedden végül eldőlt, hogy Berki kitartása végül célhoz ért, és valóban számolni kell vele az október 13-i választásokon. Az pedig már a követőinek is feltűnt, hogy az izomceleb mostanában egyre több, magasröptű idézetet oszt meg a közösségi oldalakon, mintha maga Coelho veszett volna el benne. Ezek többnyire a bátorságról és a célok eléréséről szólnak.

Néhány gyöngyszem:


  • „Bátorság kell, hogy a veszély felé fuss, ne pedig előle.”
  • „Először nem törődnek veled, majd nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened és a végén nyersz.”
  • „Ahhoz, hogy a gyerekek fölnőjenek, nem kell külön szoba, mindegyik szobába külön tévé, a gyermekneveléshez család kell.”
  • “Hiszek abban, hogy a belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak a szívükre.”

Vajon októberben hány embert sikerül majd meggyőznie – teszi fel a kérdést a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek