2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb XI.kerület

Egészségbuli a parton

Újbuda önkormányzata a Fiatal Családosok Klubjának támogatásával idén tartotta EgészségPart elnevezésű programját a Feneketlen-tó partján.

Az egész családot megmozgató szabadtéri rendezvényen az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás volt a fókuszban. A kicsiknek és nagyoknak Norbi tartott frissítő edzést. Legközelebb az őszköszöntő gazdagréti futóversenyen jöhet lendületbe a család, október 6-án 9 órától a Dzsungel parkban.

Szánkó helyett…(Fotó: Máté Krisztián)

A babák is élvezték az EgészségPARTot (Fotó: Máté Krisztián)

Norbi mindenkit megmozgatott (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.