EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Elvarázsolta a zsűrit Tenya barátnője

Pápai Joci a TV2 Sztárban Sztár leszek! zsűritagjaként a jelentkezők tehetsége mellett a vonzó, csinos hölgyeket is mindig nagyra értékeli. Így történt ez a vasárnapi válogatóban is, ahol Pintér Tibor barátnőjének, Ilyés Jenifernek kezdett udvarolni.

fotó: TV2

„De bizony én is készen állok rád. (…) Férfiként olyan finomságokat tudnék mutatni neked. Tudod milyen szép érzékem van?” –  áradozott Joci, aki nagyon szerette volna, ha a 24 éves énekes az ő csapatát erősíti. Még az sem zavarta, hogy Tibor a színfalak mögött nézi kedvesét.


„Kit érdekel a Tenya, minek hozta magával?” – folytatta a bókolást Pápai. Jeni végül Tóth Gabi csapatába került, azzal a feltétellel, hogy a színpadra lépés előtt Joci alaposan szemügyre veheti majd őt.

fotó: TV2

A vasárnapi adásban a műsor másik zsűritagját, Horváth Tomit is többször zavarba hozták a női jelentkezők bevállalós, szexi produkcióikkal. Az énekes kétértelmű megnyilvánulásai után aggódva hívta fel a színfalak mögött ülő feleségét. „Andika ugye nem voltam félreérthető? Még együtt megyünk haza?” – kérdezte Tomi, akit felesége hamar megnyugtatott.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek