EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb XXII.kerület

Esőben is jót főztek

A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon. A kisgyermekes családos fiatalok elmondták, Kocsis Tamás görög katolikus pap a közelmúltban hozta létre Dél-Budán a közösségüket, és fontosnak tartották, hogy egy ilyen civil rendezvényen is részt vegyenek. Aki csatlakozni szeretne hozzájuk Budafokon és Újbudán is megteheti: a Péter–Pál-kápolnában havonta egyszer, a Bartók Béla úti Szent Mihály Kápolnában minden vasárnap 10.30-kor tartanak görög katolikus misét. 12.oldal

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Sportközpont épült a Lévay gimiben

  Sportközpont épült a Lévay gimiben

  Uszodával, bel- és kültéri sportpályákkal épült meg a Tiszáninneni Református Egyházkerület 630 diákot oktató miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon sportkomplexuma, amelyet ünnepélyes tanévnyitó keretében adtak át múlt hét vasárnap.