EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,51 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

PR

Exkluzív show-val készül Bryan Adams

A Szerencsejáték Zrt. idén is hatalmas bulival készül a Hősök terén. A tavalyi Sting- és Shaggy-fellépés után idén szeptember 28-án ingyenes Bryan Adams Szuperkoncerttel ünnepelhetjük meg a Skandináv lottó huszadik születésnapját.  

Profimedia, Goff Photos

Három év után újra Budapesten koncertezik Bryan Adams. Az 59 éves kanadai zenész a Skandináv lottó huszadik születésnapja alkalmából érkezik Magyarországra. Az ingyenes Szuperkoncert szeptember 28-án 18 órakor a Wellhello előadásával veszi kezdetét, ezt követően 20 órától szórakoztatja Bryan Adams a közönséget.


A kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva, kétórás koncerttel készül a magyar rajongóknak. Adams hatalmas, exkluzív, egyedülálló színpadi látványt és show-t ígér, amit kifejezetten erre az estére tervezett.

A nemzeti lottótársaság, összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival, ezen az eseményen is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékkal élő személyekre. Ennek jegyében kibővített mobillelátó várja az érdeklődőket.


Rajonganak érte a fiatalok

Bryan Adams  1975 óta készít dalokat. Olyan világslágerek fűződnek a nevéhez, mint a „Summer of 69”, a „Straight from the Heart”, az „(Everything I Do) I Do It For You”, vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt „Shine A Light”. Zeneszerzőként több mint 100 millió eladott lemezzel, két Grammy-díjjal és öt Oscar-díj-jelöléssel rendelkezik. Örökzöld slágerei a 80-as, 90-es években születtek, a fiatalabb és idősebb generáció pedig a mai napig rendszeresen hallgatja és rajong Adams dalaiért.

Esernyőkkel tomboltak Sting és Shaggy koncertjén

A Szerencsejáték Zrt. novemberben a Hatos lottó 30. születésnapja alkalmából szintén világsztárokkal és ingyenes  Szuperkoncerttel ünnepelt a Hősök terén. A Punnany Massif  fellépése után Sting és Shaggy kápráztatta el a közönséget. Bár a show előtt eleredt az eső, a nézőket ez sem tántorította el. A hatalmas tömeg esernyőkkel és kabátokkal tombolta végig a fergeteges estét.

Szerencsejáték zrt., Sting Shaggy koncert
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Fontos a kultúra támogatása 

A Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje nemcsak a sport, hanem a hazai kulturális élet támogatása mellett is elkötelezett. 2010 óta az Ötöslottó játékadójának 90 százaléka a Nemzeti Kulturális Alap forrásait bővíti, és ezzel többek között a hazai könnyűzenei életet is támogatja.

A lottótársaság számos zenei produkciót közvetlenül is segít, így olyan népszerű előadók és zenekarok fellépései valósulhattak meg, mint Ákos, Nagy Feró, a Beatrice, az Anna and the Barbies, Fenyő Miklós, Vikidál Gyula, Zeffer András és a Mobilmánia.

2017-ben a Szerencsejáték Zrt. Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerzőt, énekes-előadóművészt kérte fel kulturális nagykövetének. Ákos közel három évtizedes munkássága és a legújabb, szeptember 27-én megjelent, Hazatalál című középlemeze is jól példázza azt a művészet és minőség iránti elkötelezettséget, amelyet a Szerencsejáték Zrt. is magáénak érez.

Az ismert előadók mellett pedig a pályakezdő tehetségeknek is lehetőséget teremt a nagy múltú vállalat. Támogatásuknak köszönhetően eddig hatszor jöhetett létre a Talentométer könnyűzenei tehetségkutató, ahol feltörekvő zenekaroknak biztosítanak lehetőséget arra, hogy a nagyközönség előtt megmutathassák magukat.

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • A közös játéknak nem lehet akadálya

  A közös játéknak nem lehet akadálya

  Óbuda, Veszprém és Miskolc után most a VIII. kerületben adtak át egy olyan játszóteret, ahol ahol az ép és a fogyatékossággal élő gyerekek együtt élvezhetik a játék adta örömöket.

 • Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

  Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

  Szeptember 28-án világsztárral ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten Bryan Adams lép fel.

 • Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Örömében majd kiugrott a bőréből Gyöngyi, amikor megtudta, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottó-különsorsolásán egy autót nyert. Ahogy a nyugdíjas asszony levelében elmesélte, örömében átszaladt a szomszédasszonyhoz, hogy csípje meg, nem álmodik-e.

 • Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  A zeneművészet és a szabadtéri koncertek szerelmeseinek kedvezett idén is az MVM Zrt. hagyományos jótékonysági koncertjével, az MVM ZENERGIÁval. A Szent István Bazilika előtt megrendezett eseményen világsztárokkal, illetve a komoly- és könnyűzene fúziójaként újragondolt darabokkal találkozhatott a több ezer érdeklődő.