EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XXII.kerület

Ferencziék nyitják a Szent Mihály Napokat

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák adja a budatétényi Szent Mihály Napok rendezvénysorozat nyitókoncertjét a Vojnovich–Huszár-villa teraszán.

– Nem volt kérdés, hogy jövünk a házigazdák hívására, hiszen minden ilyen kultúrmissziót és önerős családi vállalkozást nagyra becsülünk, és igyekszünk támogatni. Itt a helyünk! Várjuk a lokálpatrióta közönséget, de mindenkinek örülünk, aki szereti a muzsikánkat, a jó verseket, a jó zenét – mondta Ferenczi György. A magyar blueszenész hozzátette, erre az estre Petőfi- és Gérecz-verseket hoznak, de lesznek egészen új dalok is. A szeptember 18-án este fél 8-kor kezdődő koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött ([email protected]), mert rossz idő esetén a villa befogadóképessége korlátozott.


Tóth Melinda, a Budatétényi Polgári Kör elnöke elmondta, a Vojnovich–Huszár-villa mindig különleges miliőt biztosít a rendezvényeikhez, igyekeznek minden alkalommal valami ide illő műsort választani, hogy méltóképpen, maradandó élményekkel ajándékozzák meg a polgári kör tagjait, a kerületben élőket, és az idejáró vendégeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.