EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,75 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba az ellenzék

Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba az önkormányzati választáson, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése – közölte a Fidelitas szombaton, az MTI-vel.

A közleményben úgy fogalmaztak, különösen szomorú látvány az ellenzék Budapesten nyújtott teljesítménye, ahol a “legalkalmatlanabb embereiket kívánják a fővárosiakra szabadítani”.


Az ellenzék főpolgármester-jelöltjei nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és nincs mögöttük semmilyen teljesítmény – írták.

A Fidelitas szerint a “főváros sokkal többet érdemel az ellenzéki bohócoknál”. “Budapest nem cirkusz! A főváros nem lehet a bohócok terepe!” – hangsúlyozták.


A szervezet aláhúzta, az önkormányzati választásig hátralévő napokban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar települések élén olyan vezetők álljanak, akik számára kiemelt helyen szerepel a magyar családok ügye, a nemzeti függetlenség és a keresztény szabadság védelme.

A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra – írták.

Kiemelték, polgármester- és önkormányzati képviselő-jelöltjeik elkötelezettek településük és a nemzet ügye iránt. Kitértek továbbá arra is, az önkormányzati választási kampányban több mint kétezer aktivistájukkal segítik a Fidesz-KDNP jelöltjeinek munkáját és elkötelezetten dolgoznak azért, hogy Magyarország minél több településén a biztonság és a fejlődés határozza meg a mindennapokat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek