EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

Fidelitas: Karácsony Gergely nem ismeri Budapestet

Karácsony Gergely egyszerűen nem ismeri Budapestet, folyton “eltéved”, ezért nem szabad rábízni a “nemzet fővárosát” – mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

A Fidesz ifjúsági szervezetének politikusa úgy fogalmazott, Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg, újabb tantárgyból bukott meg.


“Azt eddig is tudtuk, hogy kihívásokkal küzd a matematika területén. Elég csak arra gondolni, hogy nyereségként magyarázza az egymilliárd forintos veszteséget elérő parkolási botrányt” – fejtette ki Borbély Ádám.

Kiemelte, az is ebbe a körbe tartozik, hogy a “rossz gazdálkodás miatt Zuglót egy kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen”.


A Fidelitas budapesti elnöke elmondta, öt éve, amikor Karácsony Gergely a helyiek segítsége nélkül nem tudott volna megmutatni Gyurcsány Ferencnek egy iskolát, azt gondolták, majd belejön. “De a helyzet csak romlott” – jelentette ki.

Borbély Ádám a sajtótájékoztatón levetített egy videót, amelyen Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatainak részletei láthatók.

A felvételt ismertetve hangsúlyozta, Karácsony Gergely egy interjújában “zavarba ejtő magabiztossággal állítja, hogy Csepel Észak-Pesten van”. Egy másik nyilatkozatról pedig elmondta, “ennél is kínosabb”, hogy Karácsony Gergely “zuglói polgármesterként a Városligettel sincs képben”, szerinte ugyanis ott a helye a Nemzeti Múzeumnak.

“Az már csak mellékes, hogy Isztambult Törökország fővárosának állította be” – tette hozzá Borbély Ádám.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.