EUR: 337,44 Ft
CHF: 315,64 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Folytatódik az ellenzéki belharc! Plakátokon járatják le Puzsért és Berkit

Új szintre lépett szerda reggel az alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelöltek egymás elleni harca, ugyanis Budapest utcáin olyan plakátok jelentek meg Berki Krisztiánról és Puzsér Róbertről, amelyeken a Fidesz bábjaiként szerepelnek – számol be az Origo.

Az abszurd támadás minden bizonnyal a közvélemény-kutatásokban vesztésre álló Karácsony Gergelyéktől érkezett – írja a portál.


Az Origo beszámolója szerint az ellenzéki főpolgármester-jelöltek rivalizálása szerda reggelre új szintre lépett, hiszen Budapest utcáin olyan plakátok jelentek meg Berki Krisztiánról és Puzsér Róbertről, amelyeken a Fidesz bábjaiként szerepelnek. Az abszurd támadás minden bizonnyal a közvélemény-kutatásokban vesztésre álló Karácsony Gergelyéktől érkezett. Legalábbis ezt állítja Puzsér Róbert, aki egy éppen egy ilyen plakát előtt tartott sajtótájékoztatót szerdán. A független főpolgármester-jelölt azt mondta, hogy a kampányanyagokat Karácsony Gergely aktivistái helyezték ki, ez látható az ATV egyik facebookos közvetítésében.

„Mi értelme egy alávaló hazudozót leváltani egy másikra” – tette fel a kérdést a zuglói polgármesterre utalva, hozzátéve, hogy ő a politikai centumot képviseli, és mindkét oldalról hazudnak róla, most éppen az MSZP költ pénzt az ő hiteltelenítésére. A humorista azzal vádolta meg Karácsonyt, hogy a Fidesz kezére játszik, és azt kérdezte az ellenzéki pártoktól, hogy: “tényleg támogatják ezt a Karácsony Gergelyt?”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek