EUR: 333,16 Ft
CHF: 303,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Folytatódik az ellenzéki cirkusz! Puzsér rátámadt Berkire

Az eddig is elképesztően abszurd ellenzéki cirkusz új fokozatba kapcsolt, a nemrég hivatalosan is főpolgármester-jelölté váló Berki Krisztiánra támadt rá a harsány megmondóember, Puzsér Róbert- számol be a Ripost.

Folytatódik a cirkusz az ellenzéki oldalon! A harsány megmondóember, Puzsér Róbert rátámadt Berki Krisztiánra, mert úgy tűnik, nem bírja megemészteni, hogy a jelek szerint Berki Krisztián több ezer aláírással többet gyűjtött, mint ő – írja a portál.


A Csillag születik egykori ítésze azt követeli, hogy „kettőzött alapossággal” (!?) vizsgálják meg Berki ajánlásait, mert szerinte azokat csakis adatokkal való visszaéléssel szerezhette meg. Puzsér a matematika tudását is megcsillantotta, zavaros okfejtésbe kezdett; véleménye szerint az izomcelebnek nem volt elég kampányrendezvénye és ideje ahhoz, hogy összegyűjtse az aláírásokat – tudatja a Ripost.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt – számol be a Ripost a 888.

  • Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe, a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) már hivatalosan is budapesti székhelyéről működik, ennek köszönhetően a fejlesztési pénzintézet nemzetközileg elismertebbé és versenyképesebbé vált – hangsúlyozta ki Varga Mihály a bank és a Pénzügyminisztérium üzleti fórumán, kedden Budapesten.