EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Fordulat! Curtis feleségét gyanúsítottként hallgatták ki

Még 2018 decemberében ütközött egy másik autóval a rapper és felesége. Akkor Krisztina ellen büntetőeljárás indult, mert ittasan ült a volán mögé.

Mint korábban arról beszámoltunk, a XV. kerületben Curtis fekete luxus BMW-je balesetet okozott a Szerencs utca és a Pázmány Péter utca kereszteződésében. A Ripost akkor a rendőrségtől úgy tudta, a rapper szerelme, Kriszti – aki a BMW-t vezette – ittasan ült a volán mögé, majd rongyolt bele nagy sebességgel a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Citroënnel.


Most a Ripost megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, akik kérdésükre válaszolva megerősítették, hogy a BMW-t vezető nőt gyanúsítottként hallgatták ki, jogosítványát pedig bevonták ittas vezetés gyanúja miatt.

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a BRFK büntetőeljárást indított ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt. A baleset után a rendőrök a BMW sofőrjét mintavételre előállították és vezetői engedélyét bevonták. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, amelyben az autót vezető nőt a mai napon 2019. szeptember 10-én gyanúsítottként hallgatták ki” – közölte a rendőrség a portál megkeresésére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek