2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Gőzerővel kampányol Berki Krisztián

Javában zajlik Berki Krisztán főpolgármester-jelölti kampánya, amely során Budapestet járva aláírásokat gyűjt, hogy részt vehessen az október 13-i választáson.

A showman nagyon felpörgött az utóbbi napokban a választók ugyanis szinte bárhol összefuthatnak vele a városban.


Berki közönségtalálkozókat szervez, hogy személyesen is válaszolni tudjon az aláírók kérdéseire. Piacokon, az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Nagyvárad téren, de a Blaha Lujza téren is felállította standjait – írja a Ripost.

– Már az ókori rómaiak is tudták, hogy kenyér és cirkusz kell a népnek. De én kenyeret is adok, nem csak bohóckodom, mint a többiek – írta közösségi oldalán, miközben egy róla és az ellenzéki roncsderbi többi résztvevőjéről (Karácsony Gergely és Puzsér Róbert) készült óriásplakát előtt szelfizett. Berki egy videóban „szerényen” úgy fogalmazott: Széchenyi István és Deák Ferenc után ő a „harmadik legnagyobb magyar”, így csak ő képes arra, hogy Budapestet vezesse.


A nagyszájú celeb ellenfeleit sem kímélte: Tarlóst nyugdíjba küldené, Karácsony Gergelynek pedig „kiemelt pozíciót talált ki”, arra az esetre ha ő ülne a főpolgármesteri székbe.

– Karácsony Gergelynek is kitaláltam egy remek pozíciót. Minden évben szenteste várom az otthonomban, hogy feltegye a karácsonyfánkra a csúcsdíszt. Nem azért, mert alkalmas rá, hanem mert elég magas hozzá – mondta Berki a Ripostnak.

Berki Krisztiánnak 5000 aláírásra van szüksége ahhoz, hogy ringbe szálljon a főpolgármesteri székért.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt – számol be a Ripost a 888.

  • Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe, a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) már hivatalosan is budapesti székhelyéről működik, ennek köszönhetően a fejlesztési pénzintézet nemzetközileg elismertebbé és versenyképesebbé vált – hangsúlyozta ki Varga Mihály a bank és a Pénzügyminisztérium üzleti fórumán, kedden Budapesten.