EUR: 331,54 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

Gőzerővel kampányol Berki Krisztián

Javában zajlik Berki Krisztán főpolgármester-jelölti kampánya, amely során Budapestet járva aláírásokat gyűjt, hogy részt vehessen az október 13-i választáson.

A showman nagyon felpörgött az utóbbi napokban a választók ugyanis szinte bárhol összefuthatnak vele a városban.


Berki közönségtalálkozókat szervez, hogy személyesen is válaszolni tudjon az aláírók kérdéseire. Piacokon, az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Nagyvárad téren, de a Blaha Lujza téren is felállította standjait – írja a Ripost.

– Már az ókori rómaiak is tudták, hogy kenyér és cirkusz kell a népnek. De én kenyeret is adok, nem csak bohóckodom, mint a többiek – írta közösségi oldalán, miközben egy róla és az ellenzéki roncsderbi többi résztvevőjéről (Karácsony Gergely és Puzsér Róbert) készült óriásplakát előtt szelfizett. Berki egy videóban „szerényen” úgy fogalmazott: Széchenyi István és Deák Ferenc után ő a „harmadik legnagyobb magyar”, így csak ő képes arra, hogy Budapestet vezesse.


A nagyszájú celeb ellenfeleit sem kímélte: Tarlóst nyugdíjba küldené, Karácsony Gergelynek pedig „kiemelt pozíciót talált ki”, arra az esetre ha ő ülne a főpolgármesteri székbe.

– Karácsony Gergelynek is kitaláltam egy remek pozíciót. Minden évben szenteste várom az otthonomban, hogy feltegye a karácsonyfánkra a csúcsdíszt. Nem azért, mert alkalmas rá, hanem mert elég magas hozzá – mondta Berki a Ripostnak.

Berki Krisztiánnak 5000 aláírásra van szüksége ahhoz, hogy ringbe szálljon a főpolgármesteri székért.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.